Los Vegos är Rundfunks alldeles egna (nåja, producerat för Sveriges Radio) matlagningsprogram med matgeniet Therese Svensson. Vi lagar allt man kan tänka sig att laga, utom kött då. Eller vad sägs om Linser kokta i äpplemust, Nudelplättar med fruktsoda, ostbågar och rostad majskräm, Macklasagne på torrt bröd med bönbechamel, Fläskpannkaka utan fläsk med kantareller och rostad kål, Auberginekorv fylld med soltorkad tomat, ost och vitlök, Vegan Skagen, Ost- och chilifyllda risbollar, Bönotto med saffran, Kikärtsmaränger med lakrits, sojagrädde och hallon, Refried beans och refried beans-bullar, Vegan Janzon med svartkål och havregrädde med ansjoviskryddor, Kroppkakor på jordärtskockor med fräst svamp, syrlig rödkål och vegan kantarellmajo eller brynt hasselnötssmör, Rökig sallad med krispig brysselkål, russin, valnötter och apelsin, Pissaladière med ädelost, päron och plommon, Pizzabullar med mandelpotatis, västerbottenost, rödlök och tryffelolja, Hot dog-morot med tahinkräm och äpplerelish med dill, Gruyèregratinerad fänkålsgratäng, Fransk-ish rödvinsgryta med morot, smålök, champinjon och timjan, Rotfruktschips med kronärtskockssdipp eller Blomkålspizza med rödbeta, äpple, rosmarin och lagrad getost?
Serien och alla våra recept och några till kan du lyssna på och läsa här.

Kund: Sveriges Radio